Használsz fogmosáshoz fogmosó poharat?
22.27-esnek:
Én nem tudom elképzelni, hogy lefollyon 20-25 liter víz, amíg kiöblítem kétszer a szám. Max. 3 deciből az is megvan.
(Vagy rosszul értelmezem a válaszod, és az első és a második részét külön kell értelmezni? Tehát te arra érted a 20-25 litert, ha folyamatosan folyik?)
Én 2 - 2,5 DL vizet irtam, ennek a tizszerese 2 - 2,5 liter és nem 20 - 25 liter.
A másik válaszolónak meg csak azt szeretném mondeni, hogy nem a pénzröl van szó, hanem a környezetszennyezésröl. Tudod, mennyi vegyszer kell ahhoz, hogy 1 liter ivóvizet elöállitsanak? És ami lefolyik a csapon, az utánna a szennyvizbe megy, akkor is ha tiszta viz volt, majd megint tele kell vegyszerezni, hogy ujra a vizhálózatba kerülhessen.
Hupsz, tényleg, bocsi. :D
Mondjuk a 3 deci mellett továbbra is kitartok, bár a környezetszennyezésről igazad van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!