Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogmosás után mindig van egy...

Fogmosás után mindig van egy pici vér a köpetemben. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Nem dörzsölöm oda nagyon, csak egy kicsit.

De nem tudom mitől van?

2009. júl. 12. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Gyenge az ínyed, és vérzik.
2009. júl. 12. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
C-vitamin hiány egyik tünete ez. De puha sörtés fogkefét használjon inkább a hagyományos fogkefék helyett.
2009. júl. 12. 16:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ínygyulladás. Vegyél speciálisan arra való fogkrémet, Lacalut, Corsodil öblögetőt, C vitamint és ne kíméld az ínyedet a fogmosáskor. Nem szabad elhanyagolni az ínygyulladást, mert kezdetben fájdalommal, később súlyosabb szövődményekkel jár.
2009. júl. 12. 16:53
 4/8 anonim válasza:
62%
Nekem is volt addig mig kiméletlen voltam az inyemhez ill. nemvigyáztam rá mert én is csak a kemény fogkefét szeretem,de mióta vigyázok rá hogy nesértsem meg azóta nincs ilyen problémám. Te is vigyázz egy kicsit jobban és elfog múlni.
2009. júl. 12. 16:58
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Egyél sok C-vitamin tartalmú gyümölcsöt,és használj puhább fogkefét. A C-vitamint vedd komolyan,mert szép lassan,de kialakulhat fogínysorvadás és lassa kimozgósodhatnak a fogaid.Ha dohányos vagy,mégtöbb

C-vitaminra van szükséged.

2009. júl. 12. 16:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsokat!

És nem dohányzom!

Jobban odafogok figyelni.

Mégegyszer köszönöm!

2009. júl. 12. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:
97%
Nehogy elkezd kímélni az ínyed fogmosáskor!!! Sokan ezt teszik, ezért egyre súlyosabb lesz az ínynyulladás. Nem szabad kímélni az ínyed, jó erősen dörzsöld (körkörösen, és ne sikáld!) ott, ahol vérzik, ne ijedj meg, mert "ömleni" fog a vér belőle, de néhány nap alatt el kell, hogy múljon, ha nincs fogköved (ha van, szedesd le, és aztán biztos, hogy elmúlik).
2009. júl. 13. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Puncipofa vagy, és menstruálsz.
2010. febr. 7. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!