Foghúzás után egész éjjel vérzett a foga. Mitől lehet ez?
A barátomnak tegnap du 6 körül s még most is vérzik neki (kicsit).
Mi lehet a gond? Mit tud csinálni ilyenkor? Fogorvoshoz nem tud elmenni mert dolgozik..
Valaki volt már ilyen helyzetben? Ti mit csináltatok? Kezdek aggódni :/ mi lehet a baj?
Nekem a foghúzás után kb 2 órábal kezdett vérezni a fogam elég durván. Bementem az ügyeletre ahol nem csináltak vele semmit csak adtak egy darab gézt hogy harapjak rá. Az éjszakát ülve töltöttem és reggelre szerencsére elmút.
Mikor legközelebb mentem fogdokihoz azt mondta, hogy van ilyen ember akinek jobban vérzik. A köv. húzásnál tett a fog helyére valami alvadást elősegítő cuccot, azzal nem volt már baj.
Nekem is vérzett még másnap is az ínyem, miután kihúzták a bölcsességfogamat. (Éjszaka én sem tudtam aludni miatta, amiatt aggódtam, hogy a sok lenyelt alvadt vértől megfulladok...)
A kolléganőm javasolta másnap, mikor még mindig vérzett az ínyem, hogy kenjem be a seb körüli részt fogkrémmel. Én sem akartam hinni benne (és féltem is a nyílt sebbe belekenni), így kicsit kétkedve, de mégis bekentem. Kb. egy óra múlva már nem is vérzett. Talán nála is működne.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Ezt a fogkrémes dolgot majd mondom neki ha hazaér, viszont tegnap láttam meg, hogy az ínye egy helyen szétrepedt.. meg a fog helyén fogdarab is van.. (ami lehet a bölcsességfoga.. ezt én nem tudom megállapítani csak tipp)
Még egyszer köszi mindenkinek :)
Egyébként nem varrták neki össze.. lehet e miatt vérzik neki annyira..
Véralvadásra vett már be valamilyen gyógyszert.. remélem az segít majd neki..
Bocsi, hogy későn szólok.. de elmúlt neki már a 7végén :)
Nagyon köszi a segítséget mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!