Tegnap vésték ki a bölcsességfogamat. Mára viszont nagyon bedurrant az arcom. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Anyukámnak és nővéremnek is volt már ilyen műtétje, de nekik ennyire nem csattant be az arcuk. Jegeltük tegnap is, meg ma is, de nekem valamiért mégis. Tegnap ettem tejbe áztatott babapiskótát, mert csak azt tudtam, viszont a tejmentes diétát be kellett volna tartanom. Elképzelhető, hogy a tejtől nőtt egy nagy pofazacskóm? Jövőhéten megyek csak varratszedésre, akkor lesz legközelebb az orvosom...2012. júl. 11. 16:11
1/5 anonim válasza:
nekem is mindhárom kivésésénél nagyon bedurrant, de az is igaz, hogy be kellett volna tartanod a tejmentes diétát, mert a sebben megáll a tej, bárhogy öblögetsz is, abban megtelepednek a kórokozók és máris be van gyulladva ott az egész frissen műtött terület. A helyedben megmutatnám másik fogorvosnak/szájsebésznek, hátha kell valamit tisztogatni rajta és ezek után hanyagold a tejet.
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszodat! A tejet mindenképp hanyagolom...
2012. júl. 11. 18:42
3/5 anonim válasza:
Ilyen nálam is volt. Nem csak a tejet, de minden tejterméket hanyagolnod kell, túrót, tejfolt, sajtot, sajnos. Pedig jó dolgok ezek, csak nem egy ilyen érzékeny területre. Nekem konkrétan 2 hétig fájt és nem segített semmi. Cataflam valamicskét (!) pedig az már egy erős szernek minősül, köznapi értelemben legalábbis. Emberek! Baromira vigyázzatok a tejtermékekkel, ezt nagyon szigorúen kell venni, ha nem akartok napokig, hetekig vinnyogni! Saját felelősség ez.
4/5 anonim válasza:
Hétfőn vésték a fogam, másnap ittam tejet........ Bár ne tettem volna....... Azóta a falat kaparom...... Pedig a doki azt mondta, lehet tejet inni, csak az első 4 órában nem............
5/5 A kérdező kommentje:
Tejet és tejterméket semmi esetre se egyetek! Főleg ilyen nagy melegben ne! Persze ilyenkor mindig az a legcsábítóbb, amit nem lehet enni...
Én két vésésen túl vagyok már, nemsokára jön a másik kettő. Mindenképp be fog dagadni, csak az nem mindegy, hogy mekkorára és mennyire fog fájni. 2 hét alatt négy kilót fogytam azzal, hogy csak zacskóslevest, főzeléket és turmixokat (csak simán pl. a banán összeturmixolva, tej és minden egyéb nélkül!!!) ettem és ittam. Egy kis fogyó is volt, és ezeket bátran tudtam is enni. Finom és kíméletes is egyben. Én ezt tudom tanácsolni!:) És jobbulást!:)
2012. aug. 10. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!