Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy is van ez 18 után?

Hogy is van ez 18 után?

Figyelt kérdés

Nemrég múltkor 18 éves és mennem kellene fogászatra.Nem kell szerencsére mást csak tömni,meg mondjuk talán fogkövet leszedni,de nem akarok magándokihoz menni,mert nincs rá keret most.

A kérdésem az lenne,hogy az sztk-s dokiknál,most kell fizetni,vagy nem?Mert annyi mindent hallok,sosem tudom,hogy most akkor igen vagy nem.Lenne egy esztétikai tömés is,mert kilyukadt a metszőfogam,hátul meg felőlem mehet amalgámmal,ez a doki úgyis csak azt csinál...sajnos...

Ha majd lesz pénzem elmegyek a magándokimhoz,hogy csinálja meg szépen ultrahanggal vagy mivel,de addig ne rohadjon már tovább szegény....

Vagy most úgy van,hogy a fogtömés ingyenes csak?

Előre is köszönöm mindenki válaszát:))

2009. júl. 12. 08:56
 1/1 anonim ***** válasza:
92%
Csak az amalgámos, vagy a sima műanyag fogtömés ingyenes. Ha "rendes" tömést szeretnél (és metszőfognál én meggondolnám, hogy mit rakatok bele) akkor az sztk-ban is ki kell fizeni az anyag árát. Ez még mindíg olcsóbb mint a magándoki, de nem tudom, hogy milyen minőség. Gondold meg, mégis látszó metszőfog.
2009. júl. 12. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!