Ha bulldogharapásom van, kedvezményes a fogszabályzás?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, 3 évig volt fogszabályzóm, mert van ez az állkapocs rendellenességem, a felső állkapcsom fejletlenebb, mint az alsó, és felül az egyik fogamnak nincs helye, beljebb van , mint a többi.Ez utóbbi problémát 3 év kínlódással sikerült helyrehozni, kivehető fogszabályzót kaptam, hogy rögzítse az elért eredményeket.Időközben tönkrement, és hiába kértem, nem adtak előbbre időpontot, így pár hónapon belül a fogam visszakúszott az eredeti helyére, így tönkrement 3 év munkája...Nagyon zavar ez a dolog, és szeretnék ismét fogszabályzót, csak az a gond, hogy elvileg már nem jár kedvezmény, mert betöltöttem a 18-at..Viszont ez nem szépészeti, hanem EGÉSZSÉGÜGYI probléma, így arra gondoltam, talán nem kéne százezreket kifizetnem...Hol kéne ezügyben próbálkoznom?Az itteni rendelőben rettenetes volt az ellátás, nem szívesen mennék vissza.2009. júl. 12. 08:50
1/1 anonim válasza:
Én először azt hittem, amikor olvastam a kérdést, hogy azt kérdezed ha téged megharapott egy kutya akkor kapsz-e kedvezményt... -.-"
Szerintem fogorvostól kellene megkérdezni, az enyém ilyeneket is meg tudott mondani. Keress fel egy másikat, ne azt akinél voltál, ha olyan rettenetes volt. Én is járkáltam össze-vissza még végre találtam egy normálisat, aki ért is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!