Hogyan közöljem vele, hogy kellemetlen a szájszaga?
Figyelt kérdés
Két hete randizgatunk egy fiúval, és nagyon kellemetlen a szájszaga, sokszor elfog a hányinger a közelében. Nem szeretném, hogy ez a jónak ígérkező kapcsolat emiatt menjen tönkre így az elején (se amiatt, hogy én nem bírom a szájszagát, se amiatt, hogy megbántom esetleg ezzel) Köszönöm a válaszokat!2012. júl. 6. 09:28
1/5 anonim válasza:
Kínálgasd rágóval,mentolos cukorkával.
De ha pl refluxa van akkor nem tudsz vele mit csinálni.
Ha csak lyukas a foga akkor az gyógyítható.
esetleg itasd vízzel, a folyadék is segít
2/5 anonim válasza:
Szerintem ja fontos vagy neki nem fog besértődni ha célozgatsz rá
3/5 anonim válasza:
nem tudsz mit tenni, be fog sértődni, de ha van esze akkor megérti.
4/5 anonim válasza:
Kínáld meg rágó mentolos cukor, hátha rájön, hogy mi újság, de ha megmondod neki akkor két választása lesz vagy ott hagy vagy pedig legközelebb szájvíz és rágó használata lesz nála. Én mondjuk elmondanám neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!