Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzás után lehet menni...

Foghúzás után lehet menni szoliba?

Figyelt kérdés
Nem közvetlen, de másnap?!

2012. jún. 29. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? Nyugodtan elmehetsz! Melyik fogadat húzták ki?
2012. jún. 29. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy jót tesz neki a meleg, ami értágító hatással jár, ezáltal jobban vérezhet a foghúzásod helye.
2012. jún. 29. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
De baja nem lesz tőle!
2012. jún. 29. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi a nyavalyának mennél ilyen időbe szoliba? Ma fél órát voltam napon és látszik a bikinim helye...

Amúgy szerintem nincs összefüggés a szoli és a foghúzás között.

2012. jún. 29. 18:04
 5/8 A kérdező kommentje:
jobb felső 16os fogamat húzták. egyébként csak azért megyek, mert 1hét múlva utazok el, és ahova megyek nem nagyon lesz napocska ,így szeretnék barna maradni illetve tartani és ezért járok szoliba, de nyilván kint is fogok!
2012. jún. 29. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
persze menj nyugodtan s ha lehet szoli alatt mosolyogj.....hu b+sötét vagy......
2012. jún. 29. 19:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen amúgy lehet menni, a fogorvosom azt mondta, hogy mehetek, csak ne közvetlen húzás után... Szóval nem vagyok sötét, csak szeretek tisztában lenni dolgokkal!! inkább minthogy legyen valami bajom belőle!!!
2012. jún. 30. 09:43
 8/8 anonim válasza:
Helló helló! Miért ne mehetne?? Persze nem rögtön....3-4 nap múlva simán 🙃 már régen írtad, biztosan jó volt a pihenés 😉
ápr. 11. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!