Holnap megyek fogorvoshoz és hát eléggé be vagyok tojva. Ha érzéstelenítenek akkor nem érzek semmit?
Van 6 darab lyukas fogam amit szeretnék megcsináltatni a nyári szünetbe. Az egyiket szerintem tuti h gyökér kezelni fogják. Már a szagtól is be vagyok tojva ami ott van..:S
Egyebként az injekció az fáj??? És ha azt beadják akkor nem érzek semmit?
Anyum azt mondja nem lesz nagy dolog de mégis eléggé félek..
Az tuti h csukott szemmel fogorvosi végigülni minden fogorvosi beavatkozásomat.
Még a fúrástól nem is nagyon rettegek..xD
De az inekciótol eléggé.
Ha nincs begyulladva a fogad a gyökérkezelést sem fogod érezmi. Ha pedig már tömték a fogad, akkor fúrták is és te írtad, hogy ne is fájt, na látod...
Az injekció picit kellemetlen, csak feszít kicsit és már zsibbad is a környezetében minden.
Huhh köszi szépen a válaszokat!!!!
Hát mondjuk attól is félek h ha beadják az érzéstelenítőt utána nehogy érezzek vmit..
Bár azt halottam h amelyik fogdokihoz megyek az nagyon jó és nem érezni semmit..hát remélem :D
kapsz érzéstelenítőt ne izgulj. még sztk-ban is adnak, ott csak beeladják simán, az picit kellemetlen de nem fáj. magánnál meg semmit nem fogsz érezni.
én tegnap voltam 2 lyukas fogammal, én is összecsuktam a szemem és dúdoltam közben a fogorvos meg már rajtam röhögött:D
xD Köszi :D
De ez nem magán fogorvos nem kell neki fizetni meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!