Mit tegyek, hogy ne féljek annyira a fogászati váróban?
Mindig nagyon hányingerem van. Próbáltam már könyvet vinni és olvasni, de egyáltalán nem terelte el a gondolatom, szinte azt sem tudtam, hogy mit olvasok.
Kérlek segítsetek, mert pénteken megint mennem kell fogorvoshoz és jó lenne nem végigizgulni az egészet.
Osztállyal azért más, gondolom ott csak megnézik a fogaitokat és visszahívnak, nem? (Persze probléma esetén.)
Igazából nem tudom, csak látok valamit 2 fogam között és azt megnézetem, de legrosszabb esetben is "csak" egy tömés lesz. A székben már általában nyugodt vagyok, de a váróban nagyon rossz.
keress egy olyan fogorvost aki nem okoz fájdalmat és kedves mert attol valoszinuleg nem fogsz félni. én a régi fogdokimtol rettegtem, aztán találtam egy ujat, na amikor hozzá mentem már 1-2 alkalom után semennyire nem féltem. de "sajnos" most szülési szabadságon van szoval ajánlottak helyette másikat, aki nem olyan jo, szoval megint féltem a vároban :D
összefoglalva: megoldás a jo fogorvos
Kedves a fogorvosom, a szurin kívül nem is szokott semmi fájni, de mégis félek.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!