Kellemetlen szag a fogból? Segítséég?
Nekem két gyökérkezelésem volt, nem fájt a gyökérkezelés, pedig a fogam annyira fájt, hogy úgy képzeld el, még vizet sem tudtam inni, mert az is fájt, ha a folyadék hozzáért. Hirtelen kezdett fájni, és a röntgenen látszott, hogy már a csontszövet is gyulladt volt a fog alatt. Mégsem éreztem semmit mikor csinálták. A második meg csak érzékeny lett a hidegre és kiderült, hogy csendben elhalt és ott sem éreztem semmi egyáltalán.
Inkább annyi hátránya van, hogy többször kell menni és drágább, mintha kihúznák, de fájni nem fáj. Tudom, teli van az internet rémtörténetekkel, de hát én nem tudom igaz-e vagy sem, de nekem kettőből egy sem fájt, ha nem kellett volna nyitva tartani a számat el is alszom, meg én még élőben senkivel sem beszéltem, akinek fájt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!