Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kellemetlen szag a fogból?...

Kellemetlen szag a fogból? Segítséég?

Figyelt kérdés
Felül, hátul ha szívom kellemetlen szag jön ki a fogamból.. Lyukas a fog.. Mit kell vele csinálni? Ki kell huzatni vagy be kell tömetni? Kérlek segítsegetek mert félek. 14/F

2012. jún. 12. 19:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De az rosszabb mint a húzás nem?:S
2012. jún. 14. 22:13
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Nekem két gyökérkezelésem volt, nem fájt a gyökérkezelés, pedig a fogam annyira fájt, hogy úgy képzeld el, még vizet sem tudtam inni, mert az is fájt, ha a folyadék hozzáért. Hirtelen kezdett fájni, és a röntgenen látszott, hogy már a csontszövet is gyulladt volt a fog alatt. Mégsem éreztem semmit mikor csinálták. A második meg csak érzékeny lett a hidegre és kiderült, hogy csendben elhalt és ott sem éreztem semmi egyáltalán.

Inkább annyi hátránya van, hogy többször kell menni és drágább, mintha kihúznák, de fájni nem fáj. Tudom, teli van az internet rémtörténetekkel, de hát én nem tudom igaz-e vagy sem, de nekem kettőből egy sem fájt, ha nem kellett volna nyitva tartani a számat el is alszom, meg én még élőben senkivel sem beszéltem, akinek fájt volna.

2012. jún. 14. 22:43
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Normális orvos gyökérkezeli a fogat, nem pedig kihúzza.. Ha még menthető mindenképp gyökérkezelés kell majd neki, aztán betömik, és nem lesz semmi baja. Nekem is ilyen volt.
2012. jún. 15. 18:00
 14/17 A kérdező kommentje:
A gyökérkezelés az az amikor kiveszik az idegeket? Jól tudom?
2012. jún. 16. 20:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
igen jól tudod, de nem kellett volna már neked elmenni az orvoshoz?
2012. jún. 17. 23:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Jövőhéten kell mennem!
2012. jún. 17. 23:11
 17/17 KisKox99 válasza:
53%
A huzás nem fáj ha még nem teljesen fejlödöt ki úgy csak meg fogják azt kirántják vagy is velem ezt csinálták :D
2012. jún. 26. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!