Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Egy darab fog beültetéses...

Egy darab fog beültetéses pótlása implantátummal mennyibe kerül mindenestől?

Figyelt kérdés
Van több nagyon rossz állapotú fogam és nem egymás mellett vannak és nem akarok olyat hogy a többit lecsiszoltatni és hidat tetetni rá, ha nem túl drága beültetéssel szeretném pótoltatni őket.
2008. ápr. 27. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2003-ban egy fogat kb 100e-ért ültettek be. Ha többet akarsz pótoltatni, az olcsóbb, mert nem kell minden fogat egyesével csavarozni. Két csavar szerintem 6 fogat is megtart, de kérdezd meg a fogorvost. Hol laksz? Ha Hajdú-Biharban, akkor tudok ajánlani egy jó orvost.
2008. ápr. 28. 07:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem egymás mellett vannak a rossz fogak. :( Amúgy Békés Megyei vagyok, nem vagyok messze. :)
2008. ápr. 28. 12:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot! :)
2008. ápr. 29. 12:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Elkérhetném a fogorvos címét? Köszönettel! :)
2008. ápr. 29. 12:42
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Na ezt felejsd el,hogy két csavar 6fogat megtart.ha a saját gyökereid lennének meg akkor sem csinálnának két gyökérre hat pótlást.Max egy impl.egy szünet(tag)lehet és újra egy implant,különben az implant kb két hónap alatt kifordul,kitörik a szádból és az nagyon durva.Amúgy sokmindentől függ,hogy mennyibe kerül.Függ az implant gyártmánytól,hol csinálják stb.A magyar olcsóbb,de az is uolyan jó.Függ mennyi csontod van,lehet e egyáltalán implantálni,kell e csontpótló anyag stb..ezek mind drágítanak.Amúgy a legegyszerűbb ha kérdezősködsz az ismerőseid között és felhívod azt a dokit akit sokan dícsérnek és megkérdezed telefonon keresztül mennyiért csin.ezt vagy azt.Lehet behív egy kontrollra akkor pontosabb dolgot is tud mondani,mert igazából akkor derül ki ha csinálnak egy röntgent és kiderül milyen állapotban vannak a fogaid.pesten tudok segíteni,írj privit ha kell doki...Egy fogtechnikus..
2008. máj. 11. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Nahát igen

Én is szeretnék csináltatni

Remélem elegendő lesz a (saját) csontanyag

2014. jún. 22. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:
A csavar kerül olyan száz körül meg a műtét meg utána kell rá korona, az is olyan ötvenezer körül van
2014. jún. 22. 23:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!