Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Járt még valaki úgy, hogy...

Járt még valaki úgy, hogy fogszabályozást követően visszaálltak a régi helyére a fogai?

Figyelt kérdés

Anno mikor abbahagytam a fogszabályzó hordását (fokozatosan) már akkor is éreztem, hogy egyre jobban feszül a készülék, amiért ritkábban van rajtam, de arra legyintett az orvos, hogy sebaj, kicsit vissza fog állni a fogam, ez természetes. Viszont azóta kb. 7 év telt el, és a fogsorom egyre jobban hasonlít a kezdeti állapotára, ami nagyon elkeserítő.:(

Aki járt hasonló cipőben, mi a valószínűsége, ha felnőttként ismét megcsináltatom, nem fog előbb-utóbb ugyanígy visszamászni?

Hogy-hogy valakinek használ a fogszabályzás, másnak meg csak átmeneti megoldást nyújt?

2012. jún. 10. 11:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló problémám van, de annyira nem durva, viszont pont idegesítő.

Nekem volt állandó, és éjszakai készülék is, és amikor a vége felé voltam, a fogszabályzó rendelés elköltözött, és abbahagytam a járást. Most jöttem rá, hogy milyen hülye voltam, mert az alsó fogsoromban a bal kettes mindig elmenne, de még jó az éjszakai készülékem, és ezt kordában tudom tartani.

Csak nem tudom, hogy másik rendelésnél mit lehetne ezzel a készülékkel kezdeni, na meg a másik, hogy mennyiért. Újat nem sok kedvem van 50 ezerért csináltatni, és az még csak a készülék....

A felső fogsorom az elég szépen megmaradt, de alapból mindkettő elég ótvarul nézett ki.

2012. jún. 10. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!