Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Harmadjára jön herpesz a...

Harmadjára jön herpesz a számra, miután csókolóztunk a barátommal. Vmi megoldás?

Figyelt kérdés
3 hete vagyunk együtt, hetente találkoztunk. Minden találkozás után 3 nappal herpesz jelent meg a számon. Előtte is volt hébe-hóba, ha vmi nagyobb stressz ért, vagy ételtől 2-3 évente. De most... :S Neki még sose volt herpesze, és tőlem se kapta el. Rajtam miért jön ki mindig? Mit tehetek ellene? Ugye van rá megoldás, és nem lesz mindig így?
2012. jún. 8. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt nem tom, hogy nálatok mi a megoldás, de a herpeszre nekem mindig beválik a herpach feloldódó tapasz.
2012. jún. 8. 22:19
 2/4 anonim válasza:

Szerintem a szokatlan fizikai "terhelés" miatt jön ki. Hülyén hangzik, de én is tapasztaltam. Miután hosszabb idő után lett barátom, jött a herpesz is. Bár nem háromszor, mert nem hetente találkoztunk... Ha viszont nemrégiben volt kapcsolatod, szóval nem szokatlan a terhelés, akkor ez rád nem érvényes.

Nekem egyébként a Compeed tapasz vált be. Komolyan mondom, szinte megváltoztatta az életemet!

2012. jún. 8. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Stresszelsz, és le van gyengülve az immunrendszered.
2012. jún. 8. 22:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ő az első barátom :)
2012. jún. 8. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!