Harmadjára jön herpesz a számra, miután csókolóztunk a barátommal. Vmi megoldás?
Figyelt kérdés
3 hete vagyunk együtt, hetente találkoztunk. Minden találkozás után 3 nappal herpesz jelent meg a számon. Előtte is volt hébe-hóba, ha vmi nagyobb stressz ért, vagy ételtől 2-3 évente. De most... :S Neki még sose volt herpesze, és tőlem se kapta el. Rajtam miért jön ki mindig? Mit tehetek ellene? Ugye van rá megoldás, és nem lesz mindig így?2012. jún. 8. 22:07
1/4 anonim válasza:
Azt nem tom, hogy nálatok mi a megoldás, de a herpeszre nekem mindig beválik a herpach feloldódó tapasz.
2/4 anonim válasza:
Szerintem a szokatlan fizikai "terhelés" miatt jön ki. Hülyén hangzik, de én is tapasztaltam. Miután hosszabb idő után lett barátom, jött a herpesz is. Bár nem háromszor, mert nem hetente találkoztunk... Ha viszont nemrégiben volt kapcsolatod, szóval nem szokatlan a terhelés, akkor ez rád nem érvényes.
Nekem egyébként a Compeed tapasz vált be. Komolyan mondom, szinte megváltoztatta az életemet!
3/4 anonim válasza:
Stresszelsz, és le van gyengülve az immunrendszered.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ő az első barátom :)
2012. jún. 8. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!