A herpesz mikor fertőz?
nekem a börgyógy az mondta hogy 8 hetig is képes fertőzni akitivitás utan.
de te vagy az anyja basszus!állj légyszives a sarkadra,ha te mondod h nem akkor nem!ennyi
Állj a sarkadra és mond meg neki a magadét. A herpesz onnantól fogva, hogy megjelenik, egészen addig fertőz, míg teljesen el nem múlik az ember szájáról. És mikor sebes, akkor még bizony bőven nem múlott el.
Én szintén anyuka vagyok, elég gyenge az immunrendszerem, van egy 20 hónapos fiam és már kétszer volt ez idő alatt herpeszem. És egyik esetben sem puszilgattam a fiamat, pedig én az anyja vagyok, nem a nagymamája.
És lehet hogy meg fog sértődni, vagy a férjed is megfog, de neked van igazad. Vannak betegségek, amiket nem lehet elkerülni, de ez pont nem az.
Ma megint puszilgatta, de most a kezét, amit a szájába vesz agyerek. A férjem ott állt nézte és nem szólt egy szót sem. Pedig ma is véresnek tűnt és látszott, hogy kicsit levedzik is. Ha veszek ilyet: [link]
és ezzel minden puszi után lefújom és utána letörlöm az arcát, vagy kezét az jó? Nekem ezt adták, mikor műtét után magamnak adtam be az injekciót. Azt mondták ez fertőtlenít. Anyukára nem szabad rászólni, mert akkor a párom megsértődik és napokig bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!