Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan vágódjak be nála?

Hogyan vágódjak be nála?

Figyelt kérdés
Szóval nagyon de nagyon cuki a fogorvosom én 17 vagyok ő kb 30 lehet vagy kevesebb de nagyon kedves és cuki szerintetek van nála esélyem ? És ha igen mit csináljak ?

2012. jún. 4. 14:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon cukipofa a fogdokim,kár hogy most nincs fájós fogam.:DDD
2012. jún. 4. 21:58
 12/22 anonim ***** válasza:
utolsó: általános kontroll mindig kell
2012. jún. 13. 15:15
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát igaz ugyhogy :) legalább félévente láthatom :DD
2012. jún. 13. 15:22
 14/22 anonim ***** válasza:

Hát én így vagyok az összes dokimmal, nemcsak a fogdokimmal.. xD

Fogdoki, nőgyógyász, endokrinológus...aaaah, öröm orvoshoz járni, kár, hogy én 20 vagyok, ők meg negyvenesek. :DD

2012. jún. 14. 21:45
 15/22 anonim ***** válasza:
*feleséggel és gyerekekkel. :DD
2012. jún. 14. 21:45
 16/22 A kérdező kommentje:
De az enyém csak 30 és egyedül él :DDDDD ezeket az infókat tudom csak róla ,de nekem már ez is elég :$$
2012. jún. 15. 14:14
 17/22 anonim ***** válasza:

Én is találkoztam már egy mocskosul jóképű orvossal, amikor kórházban voltam (ő volt az orvosom). Minden nap azt vártam,hogy mikor jön be hozzám (szerencsére nagyon rendes volt és minden nap megnézett) 4napig voltam a kórházban, majd 2hét múlva visszamentem varratszedésre és utána már tudtam,hogy akkor látom utoljára úgy is léptem ki az ajtón,hogy elköszöntem tőle és még utoljára ránéztem (tisztára mint egy szerelmi dráma vége, nem? :) )

Azóta nem láttam ennek már vagy 3-4 hónapja, de még mindig eszembe szokott jutni (egy darabig biztos nem felejtem el) Ezt azért írtam le,hogy tud nem vagy egyedül az ilyen dolgokkal normális a tinik körében de, tudnod kell,hogy nem jöhetsz össze velem, mert törvénytelen és egy idő múlva már nem lesz 'annyira cuki' megöregszik és már csak egy rendes öreg fogdokit látsz majd benne. Szerintem csak egy-két 'szép szó' dicsérgesd,beszélgess vele és majd előbb utóbb találsz egy te kordbeli fiút és majd őt szép lassan el felejted. :) (CSAK VIGYÁZZ A FOGAIDRA! :D )

2012. jún. 25. 15:07
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,de mostanra megtudtam hogy csak 10 év van köztünk és múltkor megdicsért ,hogy milyen csinos vagyok és teljesen elolvadtam legközelebb fél év múlva láthatom csak kontrollon alig várom az a percet mikor fájni kezd a fogam ,na jó hülyén hangzik mert senki sem szereti ha fáj a foga de hát ebben a helyzetben más =/ sajnos nem tudom elfeljteni :(
2012. jún. 25. 17:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Ilyen elcseszett dolog már velem is megtörtént,hogy a jóképű fogdokim megtetszett.Azóta inkább egy női fogorvoshoz járok.
2012. júl. 29. 22:46
 20/22 A kérdező kommentje:
De ő amellett hogy irtó cuki még ügyes is le nem váltanám semmi pénzért :)
2012. júl. 29. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!