A fogciszta műtét pontosan hogyan zajlik?
És melyik fogadról van szó?
Egyébként érzéstelenítés után csinálnak egy kis "ablakot" a csontba a fog gyökerénél, lecsippentik a fog gyökerének a végét, majd kikaparják a cisztát, utána összevarrják az ínyt.
Előtte elvileg minden esetben gyökérkezelni kell a fogat, gondolom ezen már túl vagy.
Nem lesz kellemes utána, de biztos írni fog fel a doki Cataflamot.
Ja, akkor a fogadból lett ciszta?
Vagy ezt most így nem értem. Hol lett ciszta, ha ki sem nőtt a fogad? :)
Nekem pont most volt egy ilyen műtétem kicsit régi kérdés de hátha tudok segíteni valakinek :)
Én 2 lidokain injekciót kaptam utána felvágta az inyemnél és valami más tipusu furóval elkezdte furni elég ijesztő volt mert ugy rezegtem mintha a falat fúrnák de nem fájt viszont elég kellemetlen volt
Utána kikaparták a cisztát cseresznyenagyságú volt mellesleg éreztem ahogy kiválik de ez sem fájt csak éreztem .:)
utána röntgen tisztitás és varrás ami viszont elég mókás volt de megkönnyebbüléssel töltött el.
nem volt egy leányálom viszont kibirható utána kaptam gyógyszereket bár nem volt rá szükség mert egyáltalán nem fájt utána most jön a varratszedés , és érzem hogy már gyógyul mivel nagyon idegesit és néha feszül.
nem kell tőle félni ez a lényeg szerencsére én még a tv-t is nézhettem közbe bár megkell mondjam nem kötött le.. :)
Remélem segitettem .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!