Mennyibe kerül általában a csap és a korona (elsősorban az SZTK-ban)?
Múlt héten voltam SZTK fogászaton, ahol azt közölték velem, hogy 45eFt a kettő együtt.
Olyan fogról van szó, amivel kapcsolatban már évek óta "ugatok", több fogorvosnál is voltam, egyik se csinált semmit se vele.
Először gyökérkezelte, kaptam bele gyógytömést, csak azt nem mondták, hogy ideiglenes vagy sem...
Másra kell a 45eFt, és nem tudom odaadni a pénzt. Gyökértömés korona nélkül elegendő?
Egyébként felháborító volt a kezelés során, hogy gumikesztyű nélkül turiztak a számban és a doki kezéről enyhe bagó szag jött.
Most a kezelés után pár nappal kb. 5 afta is van a számban.
Az áron meglepődtem, amikor hazaértem sírógörcsöt is kaptam fiú létemre. Sajnos nem vagyok ATM automata, hogy a pénzt tejeljem gombnyomásra.
Eléggé aggaszt a dolog, főleg az, hogy az SZTK-ban ilyenek. A legtöbb fogorvosnak magánrendelője van és mellete SZTK-ban dolgozik. A véleményem az, hogyha a doki magánrendelőjébe mentem volna akkor megérteném azt árat, de SZTK-ban??????????? Hát.....
Mindenesetre kértem másik fogorvostól időpontot, akkor mit tanácsoltok, mit tegyek, mire ügyeljek? Tudom, hogy nem vagyok fogorvos, és az orvossal nem illik összeveszni és okoskodni, de akkor is... A fogfelépítés mennyibe kerül? Esetemben mi lehet a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!