Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Így sokára fog helyrerázódni...

Így sokára fog helyrerázódni a fogam nem?

Figyelt kérdés
A felső metszőfogam alatt nőtt egy másik fog is, mellette pedig van egy üres hely. Oda kéne az alsó fogamnak becsusszannia. Fél éve vagyok fogszabis, ebben a hónapban rakta rá az alsó fogamra a drótot, hogy illeszkedjen a helyére, aztán visszamentem mert leesett. Két hétig bírta megint leesett, nem tudom miért nem tudja a doki normálisan megcsinálni. Azt mondta rágjak a jobb oldalamon ott is rágtam, nagyon kemény dolgokat se ettem (őszerinte pépes kaját kéne ennem, oké, 2-3 hónapig csak azt fogok enni, így is nagyon sovány vagyok) halvány lila gőzöm sincs miért esik mindig le. 7.000 forintot fizetek neki havonta, nem kevés összeg, nem szeretném sokkal tovább fizetni mint amennyi ideig kell mert mindig leesik ez a bigyó.
2012. máj. 27. 16:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!