Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől lehet ez a fehér folt?

Mitől lehet ez a fehér folt?

Figyelt kérdés
Szó szerint egyik napról a másikra észleltem egy picike fehér foltot az egyik fogamon. Általában napközben elhalványodik reggelre pedig fehérebb. Ez mitől lehet? Mit lehet vele csinálni?
2012. máj. 27. 07:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ásványi anyag hiányát jelzi. Ha nem kezeled, lyuk is lehet belőle. Pakolásképpen tegyél rá Sensodyne Pronemel fogkrémet.
2012. máj. 27. 07:45
 2/6 A kérdező kommentje:

ilyen fogkrémet használok,a fehérítős fajtáját, akkor ez segíthet?

halottam még az elmexet, az a jobb vagy a sensodyne?

2012. máj. 27. 07:50
 3/6 A kérdező kommentje:
amúgy még arra is gondoltam, hogy neme megütöttem és sérült a fogzománc. mert minden nap jól átnézem a fogaimat és ezt egyik reggel vettem észre és előtte szerintem nem volt ott amikor este fogat mostam. főleg hogy elöl van így tutira feltünt volna
2012. máj. 27. 07:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem ütéstől van. Ennek a hivatalos neve: white spot. Ezután, ha nem kezeled, barnásan elszíneződik, és a végén kilyukad a fogad.
2012. máj. 27. 15:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Mivel érdemes kezelni?
2012. máj. 27. 22:28
 6/6 anonim ***** válasza:
nem az ásványi anyag hiányát jelzi, hanem azt, hogy túl sok fluoridot vittél be a szervezetedbe az elmúlt évek során. fluorózis a neve.
2012. nov. 2. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!