Dudor a szájpadlás közepén?
Figyelt kérdés
Van egy kis dudor a szájpadlásom közepétől egy pár milliméterre, bár inkább a jobb oldalon. sehogy se tudom megnézni, csak a nyelvemmel érzem. kb. borsó nagyságú, de nem gömbölyű annyira, alig türemkedik ki, csak olyan méretű, mint egy borsó felülről nézve. lassan egy éve dohányzok, kb. fél dobozt naponta, de van 3-4 nap, amikor egyáltalán nem (nincs pénzem rá...) 14/f. Dohányzás elleni propaganda nem foglalkoztat, csak kicsit ijesztő ez a dudor, mi lehet?2012. máj. 25. 01:02
1/3 anonim válasza:
lehet, hogy ciszta vagy be van gyulladva. Van arra rossz vagy tömött fogad?
2/3 anonim válasza:
Menj el a fogorvoshoz, lehet, hogy csak egy rossz fog, vagy megsértetted valamivel és begyulladt, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, de feltétlen nézesd meg.
3/3 A kérdező kommentje:
Van egy rossz fogam, de nem arra. Arra emlékszek, hogy popcorn evésnél vettem észre legelőször 4 napja, lehet, hogy azzal sértettem meg
2012. máj. 25. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!