Van valakinek porcelán koronája?
Szia!Nekem elöl 7 tagú hidam van.Elöl porcelán,hátul fém,de nem látni a fémet.5 éves és nagyon jó.Almába is haraphatsz!Mogyorót azért ne törj vele!:)
Amúgy sokszor elfelejtem,hogy nem a sajátom.Olyan színűre meg tudják csinálni,mint a saját fogad.
Felrakás elött köszörülnek,mintát vesznek viasszal,nekem 1 hét volt míg kész lett,de addig kapsz egy másik műanyag fedést a fogadra,hogy ne láttszon.De azt laza ragasztó fogja majd,úgyhogy azzal ne nagyon harapj majd semmibe.Aztán felteszik az újat,másnap már bátran harapdálhatod az almát.
Nekem a 7 tagú porcelán+fém híd 100ezerbe került 5 éve.
Szia.Nekem legalább 10 éve van porcelán fogam és elég sok.Kicsit megszenvedtem érte de megérte.Tökéletes.Szép fehér és olyan mintha valódi lenne.Semmi gondom vele ugyanugy kell ápolni mintha igazi lenne.Előnye hogy a fogkő nem rakódik le rá.Persze a diót nem vele töröm.De almát is ehetsz vele meg bármit:))és egy idő után nem érzed hogy porcelán olyan érzeted van mintha sajátod lenne.
De azért szerintem sokat számít a jó fogorvos és a jó fogtechnikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!