Mutatnátok olyan videót, ahol gyökér kezelés történik? Ami rendes beavatkozás, és fel lett véve.
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 15:21
11/24 anonim válasza:
általában az alsó 6-osoknak az egyik gyökere görbült szokott lenni, de nem olyan nagyon (persze vannak egyéni eltérések). Ennél még annyi lesz rossz, hogy több ideig fog tartani, mert több csatornát kell megmunkálni (ált. 3 szokott lenni).
12/24 A kérdező kommentje:
Értem, és azt akkor nem egyszerre csinálja, hanem minden csatornát, más-más időpontba?
2012. máj. 22. 20:35
13/24 anonim válasza:
de, az egy foghoz tartozó csatornákat egy időben fogja végezni, de ez nyilván több időt fog igénybe venni, mintha csak 1 csatorna lenne
14/24 A kérdező kommentje:
Jaa, mostmár világos, köszi :) És kb. mennyi idő lesz, 1 alkalom? félóra?
2012. máj. 23. 16:01
15/24 anonim válasza:
Hogy lehet,hogy egyszerre ennyit kell?Nekem mindíg akkor kelett,mikor egy régi tömésem alászuvasodott.Egy alkalom kb fél óra,de a sima átöblítés csak pár perc.
16/24 A kérdező kommentje:
Hülyevoltam, és elhanyagoltam magam.. Régebben züllöt gyerek voltam
2012. máj. 24. 15:55
17/24 anonim válasza:
Á, nem gond, a fő, hogy megjött az eszed! :)
Amúgy még lesz más kezelés is vagy ennyivel megúsztad a dolgot? :)
18/24 A kérdező kommentje:
Háát... 1ik fogamat szerintem vésni kell, meg van egy, amiből semmi se látszik ki, gyökere benne van, csináltak róla röntgent, és egy gennyszacskó van ott.. :\\
2012. máj. 24. 21:40
19/24 anonim válasza:
Á, olyan klasszikus "vésést" már nem csinálnak, ne parázz, az sem fog fájni. :)
Csak majd ha lesz rá pénzed, vagy ha van, akkor feltétlen pótoltasd őket.
20/24 A kérdező kommentje:
Igen igen, feltétlen pótoltatni fogom!! Meg sajnos egyrészt a genetika miatt is rosza(bba)k a fogaim, de nem fogom rá, tudom, hogy hibásvoltam.
És ha kiesne 7.-éig az ideglenes tömés, mit csináljak?
2012. máj. 25. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!