Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy bir egészséges fogsorom...

Hogy bir egészséges fogsorom lenni?

Figyelt kérdés
Kb 6-7 éve nem mostam fogat.(méglepő módon egyikkel sincs problémám,nem fáj)Nem szeretnék tovább kockáztatni. Mit tegyek hogy erős,egészséges fogyaim legyenek? (kész vagyok bármit megtenni.)De! jólenne valami tippeket,tanácsokat adni,nagyon örülnék neki. Esetleg milyen vitamin jó a fogyaknak?
2009. jún. 28. 11:52
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Akarom irni a fogaknak nem a fogyaknak.
2009. jún. 28. 11:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Na, most ezt nagyon nem értem. Nem voltál képes évekig fogat mosni, de "bármit megtennél".

Moss fogat. Menj el fogorvoshoz, nézesd meg, hogy tényleg minden rendben van-e és utána moss fogat legalább naponta kétszer és menj el évente a fogorvoshoz kontrillra, mint minden normális ember.

2009. jún. 28. 12:01
 3/11 anonim ***** válasza:

6-7 éve egyáltalán nem mostál fogat? Hogyan, miért? Nem lehet fogkefét kapni felétek?:) Bármit megtennél? Vegyél fogkefét, fogkrémet és használd!

Ha ennyi ideig nem mostál fogad és mégis minden rendben van, akkor egészségesek és erősek a fogaid, de ha erősíteni szeretnéd, a kalcimu segít (pezsgőtabletta, vitamin.)

2009. jún. 28. 12:07
 4/11 anonim ***** válasza:
bocsánat: kalcium
2009. jún. 28. 12:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Jézusom! Voltak emberek akik szóba álltak veled és nem ájultak el a szagoktól, hogy idejében észreved? Mi tartott ilyen sokáig, hogy ráébredj valamit kell tenni. Igaz, hogy ősapáink soha nem mostak fogat,de nekik egyszerre kipotyogott mind az összes 40 éves korukra.

Menj fogorvoshoz, mert az hogy te nem panaszkodsz még lehet baj. Aztán végy egy motoros fogkefét, mert 6-7 évi lustaság után nem bizta hogy bírod tartani a fogkefét. Az elemes majd elintézi. Bocs a cinizmusért, de ez elképesztő.

2009. jún. 28. 12:48
 6/11 anonim ***** válasza:
És nem voltál rosszul a saját szájszagodtól? Én ha nagyon "be-kólázok" este, hiába mosom meg a fogam, reggel 5kor a szájszagomra ébredek fel a kóla miatt, és aludni se tudok tőle. De hogy 6-7 évig.... drága kenyér.
2009. jún. 28. 13:16
 7/11 A kérdező kommentje:
nem iszok kólát
2009. jún. 28. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:

És nincsenek rossz fogaid?

Csak mert Isten bizony hallottam már olyat is,hogy aki nem mos fogat jobbak a fogai.Mert hogy azelőtt sem volt fogkrém meg fogkefe...

Hát nem tudom...Én mosom a fogaim,iszom a kalciumot,és négyesével húzzák őket.

2009. jún. 28. 15:53
 9/11 anonim ***** válasza:
na, én meg minden nap kétszer mosom és van vagy 6 tömött fogam...
2009. jún. 28. 19:34
 10/11 A kérdező kommentje:
HÁT AKKOR ÉN NAN SZERENCSÉS VOK? ÉLETEMBEN NEM VOLTAM FOGORVOSNÁL?ALIG TUDOM H MI AZ A KÁLCIUM,ÚGYHOGY OLYANT MÉG NEM IS ITTAM!!!!!!!!
2009. jún. 29. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!