A visszahúzódott íny még "visszaállítható" orvosi segítséggel? Milyen gyógyszer, fogkrém, stb van, ami tényleg segít?
Egy ideje vérzik a fogam fogmosáskor,de nem foglalkoztam vele,gondoltam csak azért van,mert sietek,és jobban dörzsölöm. Most viszont észrevettem,hogy alul az első fogaimon lentebb van az ínyem.:S Nagyon megijedtem,még csak 22 éves vagyok,nem akarom,h kihulljanak a fogaim!!:'(
Anyukámnak és az egész családjának műfogsora van,de nem figyelt rám jobban mégse,nem hívta fel rá a figyelmem,h miért,én meg úgy gondoltam,elég,ha fogat mosok,és nem lehet baj. De mégis:'(
Amint tudok,elmegyek orvoshoz!!-.-
Csak addig is kíváncsi vagyok,másoknak a tapasztalataira!
Nekem is visszahúzódó az ínyem, de sokkal súlyosabb, mert alul-felül fel ill. le van csúszva az ínyem. Hiába használok elektromos fogkefét, nem ér semmit.
Parodontológusnál voltam, ő csak a műtétet javasolja, ami azért nem egy kis beavatkozás.
A sors fintora, hogy a fogaim amúgy egészségesek.
:S szegény!
Egyébként nekem is egészségesek a fogaim,meg többen mondták már,h szépek,de olvastam,h ínyproblémák miatt több fog hullik ki,mint a fogak rossz állapota miatt:S:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!