Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van még valaki rajtam kívül...

Van még valaki rajtam kívül akinek kevesebb foga van mint "kellene", vagyis 32? Persze nem úgy hogy ki van húzva, hanem genetikailag annyi van neki.

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem alul kettővel kevesebb volt, viszont felül meg több... Porszem került a gépezetbe, ki is kellett ezért műteni felül párat:/
2012. máj. 9. 16:11
 2/4 A kérdező kommentje:
nekem kevesebb van alul is felül is összesen 28 van ...azt hiszem..a doki azt mondta lehet genetikai, de lehet hogy maradt meg tejfogam (20éves vok) és attól nem tud jönni az új meg ilyenek...szóval megyek röntgenre....de nem fáj sem a fogam, sem az ínyem...
2012. máj. 9. 16:14
 3/4 Tenshi-chan válasza:
Nekem is pont így van, 28 fogam van, valószínűleg a bölcsesség fogaim hiányoznak. Én sokszor voltam már fogorvosnál, de senki sem mondta, vagy említette meg, hogy ez bármi gondot okozna, úgyhogy én nem is foglalkoztam vele. 20/L
2012. máj. 10. 11:27
 4/4 A kérdező kommentje:
ja bocs voltam röntgenen 25 fogam bölcsesség nélkül vagyis 3 hiányzik:(
2012. máj. 10. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!