Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha vérzik az ínyem tényleg...

Ha vérzik az ínyem tényleg "elveszíthetem" a fogam?

Figyelt kérdés

Vagy ez csak a reklámban van hogy vegyék azt a bizonyos fogkrémet?

Válaszokat előre is köszönöm.

2012. máj. 9. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
A válasz igen, de ez egy hosszú folyamat. A vérzés ínygyulladástól van, ami sokáig kezeletlenül hagyva fogínysorvadáshoz vezet, attól pedig kihullhatnak a fogaid. Ez nem két nap, ezért is előzhető meg a dolog, ha vérzik menj fogorvoshoz.
2012. máj. 9. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
A reklámokban sok mindent mondanak. Érdeklődj a fogorvosodnál.
2012. máj. 9. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem vérzett az ínyem, ha fogkefével megsértettem. Paradontax-ot használtam, és rövid időn belül el is múlt.
2012. máj. 9. 15:18
 4/7 A kérdező kommentje:
És valami természetes gyógymód van ellene?
2012. máj. 9. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, kb 40 éves korod után, szép fokozatosan. Parodontológiára menj vele, ott kezelhetik ki végleg, a fogorvos nem nagyon figyel oda rá.
2012. máj. 9. 15:26
 6/7 A kérdező kommentje:
De valami gyümölcsre gondoltam.
2012. máj. 9. 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Fél évig volt fogínysorvadásom és nem veszítettem el egy fogamat sem. Ismerősömnek minden fogmosáskor vérzik az ínye már évek óta, neki is megvannak a fogai. Ezt csak megnyugtatásként mondom. Szerintem kezdj el egészségesebben étkezni hiszen ha megkapja a szervezeted azt a táplálékot ami kell neki, akkor helyreteszi magának a dolgokat. És persze mindig alaposan tisztítsd ki a fogaid.
2012. máj. 9. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!