Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcseségfog növéstől fájt a...

Bölcseségfog növéstől fájt a fülem?

Figyelt kérdés
Ma kezdett el fájni megint a fülem de ez már nem egyszer fordult elő,majdnem minden második héten előjön:/. Megéztem tükörbe lent a fogam és csak egy nagy piros pupot látok de viszont az ínyem ott "kicsit puhább". A fogmtól fájhat vagy vmi mástól? Ma reggel otosporint csepegtettem a fülembe hátha jobb lesz de nem érzek vltozást:/
2012. máj. 7. 14:25
 1/10 anonim ***** válasza:

ha megnyomod az a púpot a szádban, ami alatt a bölcsességfogad van és nem fáj, akkor nem az, hanem a füled

jó lenne fül-orr-gégészhez és fogorvoshoz elmenni ezzel, főleg, hogy visszatérő problémáról van szó

2012. máj. 7. 14:28
 2/10 anonim válasza:
Ugyanez volt nálam is. Valószínűleg igen. De az is lehet "huzatot kapott".
2012. máj. 7. 14:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Az alsó fogak fájdalma kisugározhat a fülbe.
2012. máj. 7. 14:30
 4/10 A kérdező kommentje:
14:28 te voltál fogorvosnál?ha igen mit csinált ezzel?
2012. máj. 7. 16:26
 5/10 A kérdező kommentje:
huzatot nem hiszem h kapott,habár ki tudja
2012. máj. 7. 16:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez nem ritka a bölcsességfogak nagyon jók fülfájdításban. A fogdoki valószínűleg csinál egy röntgent. Abból megmondja kell -e valamit csinálni.

Ha kell, érzéstelenítésben bemetszi az ínyt vagy ha a már kint levő egészséges fog mellett sehogy se féne ki a bölcsességfogad akkor sajnos kihúzza. De a beleegyezésed nélkül nem tesz semmit! A röntgenre érdemes minél előbb elmenni.

2012. máj. 9. 09:27
 7/10 A kérdező kommentje:
értem köszönöm
2012. máj. 9. 10:26
 8/10 anonim válasza:
Nekem elmúlt pár nap után. Aztán újból elkezdett fájni, és megint elmúlt. Gyulladáscsökkentő nem árthat ha nagyon fáj. Én kibírtam. 2 hét volt az egész.
2012. máj. 9. 13:28
 9/10 A kérdező kommentje:
most megint elmúlt de aztán meg visszajön nagyon rossz:/ remélem nem lesz már ilyen
2012. máj. 9. 13:34
 10/10 Rosalie23 válasza:
Nekem a nyelvem fàj olyankor mikor a bölcsessèg fogam is:/
2014. dec. 5. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!