Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kitört a műfogam, mennyibe...

Kitört a műfogam, mennyibe kerülhet majd a segítség?

Figyelt kérdés

Még 10 évese műtötték a számat ciszta miatt és az első fogam ki kellett venni emiatt, helyette egy pótlást kaptam. 18 éve ráraktak egy "burkot", mert az eredeti megcsúnyult, ami most viszont letört és az eredeti pótlás virít most ott elől.

Mennyibe kerül ma az, hogy rakjanak rá ismét egy fedőréteget? A normális koronát nem tudom kifizetni, de így meg nagyon csúnya a szám.

2012. máj. 5. 09:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Fazettát tud rá készíteni fogorvos is tömőanyagból, de nem tartós, mivel azt a fogtechnikus annak idején ráégette. Úgyhogy, addig próbálj beszélni egy fogorvossal, hogy csinálja meg neked, amíg összegyűjtöd a pénzt egy új koronára, vagy hídra, ami kb 25 ezer ft./db-tól a csillagos ég.
2012. máj. 5. 10:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

Szülés előtt állok és emiatt nem megy most az anyagi rész, van mire kiadnom.

Meg az esztétikai része is sajnos nagyon zavar. Idáig is frusztrált voltam miatta, hát még most...

2012. máj. 5. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!