Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek mi lehet ez?

Andrispapp97 kérdése:

Szerintetek mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Észrevettem hogy három szálacska szerű valami van az első fogam tetejénél. Mintha valami kis gyökér lenne, úgy néz ki. Plusz ennél fogamnál az ínyem kicsit feljebb van mint a másik, de már jó ideje. Fogdokinál legutóbb azt mondták ínygyulladásom van, de ezt lehet nem is vették észre.
2012. máj. 1. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdésed. Mi az hogy három szálacska szerű valami? Konkrétabban??
2012. máj. 1. 20:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Érted van a fogam.Felső fogsor, első fog.Közelről látszik csak és olyan vékony kis dolgok.Nem tudom jobban elmondani.
2012. máj. 1. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Fogkő, vagy cakkos az ínyed?
2012. máj. 2. 07:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Tehát a felső fogsorom középső metszőfogáról van szó. Az egyiknél egy kicsit feljebb van csúszva az ínyem, de arra nem mondtak semmit, lehet nincs baj vele.Namármost ennél a fogamnak a tetejénél látszik néhány apró szálszerű valami, igaz hogy csak nagyon közelről. Szerintetek aggódnom kéne? Mi lehet ez?
2012. máj. 15. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!