Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A budapesti Magic White-nál...

A budapesti Magic White-nál volt már valaki fogfehérítésen?

Figyelt kérdés
Én most gondolkodom rajta, szeretném, ha fehérebb lenne a fogam. Vannak valakinek tapasztalatai velük? (esetleg konkrétan azzal, hogy egy rendszeres kávéivó nemdohányzónak a foga mennyivel lesz fehérebb?)

2012. ápr. 29. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Én voltam náluk fogfehérítésen még februárban.Időpontot csak bő két hónappal későbbre tudtak adni,mivel sokan járnak oda kuponnal.Maga a szolgáltatás jó volt,a fogkőeltávolítás nem volt gáz,csak a 2x20 perc a fogfehérítő zselével kellemetlen,de kibírható.A fogam színe sokkal szebb azóta,szóval megérte.
2012. máj. 1. 13:02
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi! akkor igyekszem, le ne járjon a kupon.
2012. máj. 2. 03:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Bocs az off-ért! Nem voltam, de én tuti elmennék. A rendelői fehérítés a legmegbízhatóbb.

Hol lehet ilyen kupont szerezni?

Köszi a választ!

2012. máj. 23. 09:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocs, csak most veszem észre a kérdésedet, Bónusz brigádon szokott lenni 15 ezerért.
2012. jún. 11. 00:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Köszi a válaszod! Azóta én is voltam ilyenen kuponnal, csak nem abban a rendelőben. Nagyon megérte!
2012. júl. 8. 20:19
 6/6 anonim válasza:
Én abban a rendelőben voltam, alkuponon találtam az ajánlatot,tényleg hónapokkal előre kell foglalni, 9990 volt, és megérte.
2014. jan. 11. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!