Mitől vérzik az ínyem fogmosáskor?
Figyelt kérdés
Több helyen elkezd vérezni a fogaim között, de főleg fölül a középső kettő között..anno olvastam hogy fogvesztéshez is vezethet..van valami házi módszer amivel a vérzés meg tudom állítani? :S2012. ápr. 28. 20:54
2/6 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, nekem is volt ilyenem. több C-vitamin, alma, és egyéb rágcsálgatások mellett már nincs probléma.
3/6 A kérdező kommentje:
hm, értem köszi :) akkor szedek be :)
2012. ápr. 28. 21:05
4/6 anonim válasza:
Fogmosáskor ne csak a fogad mosd meg, hanem az ínyedet is masszirozd meg a fogkefével.Ha van fogköved,le kell szedetni félévente, mert az is okozhat ínyvérzést.
Kellemetlen, és valóban ínygyulladáshoz,végső esetben a fog elvesztéséhez vezethet.Rágj gyakrabban és sokat-kemény gyümölcs,zöldség,magvak,dió,dolgoztasd a fogaid!
Van erre kifejlesztett fogkrém is-Parodontax,és szájvíz.
Azért lásson fogorvos is,legalább félévente 1x.
6/6 anonim válasza:
bevan gyulladva.
nekem szinte mindig vérzik ! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!