Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől vérzik az ínyem fogmosás...

Mitől vérzik az ínyem fogmosáskor?

Figyelt kérdés
Több helyen elkezd vérezni a fogaim között, de főleg fölül a középső kettő között..anno olvastam hogy fogvesztéshez is vezethet..van valami házi módszer amivel a vérzés meg tudom állítani? :S
2012. ápr. 28. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szedj C-vitamint!
2012. ápr. 28. 20:56
 2/6 anonim válasza:
100%
Egyetértek az előzővel, nekem is volt ilyenem. több C-vitamin, alma, és egyéb rágcsálgatások mellett már nincs probléma.
2012. ápr. 28. 21:01
 3/6 A kérdező kommentje:
hm, értem köszi :) akkor szedek be :)
2012. ápr. 28. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Fogmosáskor ne csak a fogad mosd meg, hanem az ínyedet is masszirozd meg a fogkefével.Ha van fogköved,le kell szedetni félévente, mert az is okozhat ínyvérzést.

Kellemetlen, és valóban ínygyulladáshoz,végső esetben a fog elvesztéséhez vezethet.Rágj gyakrabban és sokat-kemény gyümölcs,zöldség,magvak,dió,dolgoztasd a fogaid!

Van erre kifejlesztett fogkrém is-Parodontax,és szájvíz.

Azért lásson fogorvos is,legalább félévente 1x.

2012. ápr. 28. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
én vitinnet szedek rá
2012. ápr. 28. 21:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

bevan gyulladva.

nekem szinte mindig vérzik ! :/

2012. ápr. 30. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!