Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miylen a fogkőeltávolítás?

Miylen a fogkőeltávolítás?

Figyelt kérdés

Hogy csinálja a doki?

Mennyire fáj?

2012. ápr. 26. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vészes,kicsit kellemetlen bizsergető érzés.
2012. ápr. 26. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:
A technológiától függ. Nekem volt homokfúvásos például, az homokszemeket fúj a fogra, ami leszedi a fogkövet, és ebben az a kellemetlen, amikor a nyelvre ér a homokszem, az fáj egy kicsit. az ultrahangos az meg ultrahanggal lerezegteti a fogkövet. Ennél is érezni a nyelven is, meg a fognyakon a gyötrést, de nem vészes. Kevésbé kellemetlen, mint egy fúrás érzéstelenítéssel. Mondjuk feleannyira. 3-10 perc alatt megvan az egész fogsor.
2012. ápr. 26. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ultrahangos fogkő eltávolítóval/depurátor/ lerezegteti a fogköveket a fogaidról, azután kézi műszerekkel is letisztítja. / Ez egy kicsit kellemetlen, főleg, ha az íny alá is nyúl/ a végén pedig lepolírozza a fogaidat kis kefével, polírozó koronggal, amire egy speciális pasztát tesz.
2012. ápr. 26. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem fáj, én mindig jobban érzem magam ha leszedek a fogkővet a fogamról..legalább nem potyognak ki később a fogaim. :D
2012. ápr. 26. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát, nekem elég kellemetlen volt, rosszabb, mint egy tömés...
2012. ápr. 27. 10:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Meg vérzik utána
2012. ápr. 27. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!