Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Micsinájak hogy ne fáljon...

Micsinájak hogy ne fáljon ennyire?

Figyelt kérdés

Tegnap este evés közben letört a szem fogam mögöti fog az innyig. Micsinájak vele hogy ne fáljon enyire? Fogorvoshoz nemmehetek mert nagyon sok rosz lyukas fogam van de azok csak néha fájnak. Hogy tudom csökenteni vagy elmúllasztani a fájdalmat?

16/l

2012. ápr. 26. 09:30
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Nemzavarna ha nemfájna. Anyám aztmondta hogy a sok csoki meg nyalóka miatt ilyen roszak.

Hamajd bűdös lesz akkor rágózok.

Inkább átélem azokat a dolgokat minthogy egy fogorvos turkájon a számba.

2012. ápr. 26. 13:24
 22/32 anonim ***** válasza:
Fú b.szki, inkább ki is törlöm a listámról a kérdést, mert hányingerem van, olyan igénytelen vagy...remélem soha nem lesz barátod, szerencsétlen az első csók után elhányná magát. Képzelem hogy nézhetnek ki a fogaid, ha soha nem mosod. Milyen sárga, lepedékes undorító lehet már, és ráadásul 100%, hogy büdös. De hát arra van a rágó, nem igaz? :) Protkód honnan lesz? Majd berakod valami halott rokonét, mert ő már úgyse használja? :) Vagy veszel ilyen diliboltba kapható vámpír protkót 200 Ft-ért? Végülis, te tudod. Undorító igénytelen p.csa. :)
2012. ápr. 26. 14:27
 23/32 A kérdező kommentje:

Pedig ha meglátnál tuti nemez lenne a véleményed mert magam és mások szerint is szépvagyok. Csókolóztak már velem és senki se hányta elmagát és megjegyzést setett hogy zavarná szóval nemlehet anyira rossz, volt aki mondtahogy jól csókolok. :)

Amúgy barna hajam van és zöld szemem. A fogaim nem sárgák, hanem inkább barnásak decsak hátul + alul, elől nem sok látszik csakegy kis lyuk van a fogak között.

2012. ápr. 26. 14:39
 24/32 anonim ***** válasza:

Akkor tölts fel egy képet magadról, amin mosolyogsz. Vagy akár csak a fogaidról.

Azt továbbra sem tudom megérteni, hogy lehet valaki ennyire igénytelen, hogy fogat nem mos (bezzeg az édesség az megy). Ennyi erővel fürdeni se szoktál hetekig? A fogmosás is ugyanúgy a személyes higiénia része. A büdös szádon pedig nem segít a rágó, meg kéne mosni, mint ahogy minden önmagára egy ici-picit is igényes ember. Amit te írtál, az egyszerűen undorító. És ne hidd azt, hogy ez nem végtelenül undorító másoknak – csak sokan inkább tapintatosak és nem merik a szemedbe mondani, hogy bocsi, büdös a szád és rohadnak a fogaid, már amennyi maradt belőlük.

Most őszintén, miért félsz annyira attól, hogy "egy fogorvos turkáljon a szádban"? Tényleg jobb megvárni, amiíg letörik az összes fogad, büdös lesz a szád, rettentően fog fájni az egész fogsorod, sőt, a fejed is, vérezni az ínyed, folyni belőle a genny, nem fogsz tudni rágni, nem fogsz tudni rendesen beszélni a fogaid hiánya miatt? És utána műfogsorod szerinted honnan lesz fogorvos nélkül?

A másik, 16 éves vagy, nincs iskolafogászat, vagy valamilyen orvosi ellenőrzés, ahol legalább szólnának, hogy valamit kellene kezdeni a fogaiddal?

2012. ápr. 26. 14:52
 25/32 A kérdező kommentje:

Fürdeni szoktam minden nap, vanhogy töbször is.

Már hiába mosom ha rosszak. Nemhiszem ha büdös lene akor megcsókolnának. A suliból mikor elenőrzés van akor elógtam.

Nemhiszem hogy van olyan kép ahol látszik a fogam csak olyat tudok küldeni amin nem.

2012. ápr. 26. 15:00
 26/32 anonim ***** válasza:

Egy kicsit ellentmondásba vagy kérdező. Egyszer azt írod, hogy már csukott szájjal mosolyogsz. Máskor meg azt, hogy szerinted szépek és "csak" hátul látszik, hogy gáz van.

Aztán azt írod, hogy a büdi szájszagra majd rágózol, de kérdem hogy? Amikor azt írod, hogy már a fájdalomcsillapító sem használ nagyon?

Most akkor hogy is van ez???

Valószínűnek tartom, hogy "legalább ugyanennyire igényes" fiúkat fogtál eddig ki...azért nem szóltak.

És tartom én is annak a hozzászólónak a véleményét, hogyha a fogaidra ennyire vagy igényes, akkor másra mennyire lehetsz??? Fúj...

Amúgy meg gondolj csak abba bele, hogy amikor a fogad kitört (és mint említetted nem is egy) az majd szépen el kezd rohadni, begyullad, begennyedzik. Na akkor muszáj lesz fogdokihoz elmenned, mert a gyulladás nem áll meg a fognál, hanem szépen halad felfelé. Arcüreg, orr, agy...(bár neked nem sok van)

Komolyan ez vicc! Azért nem mosol fogat, mert anyád sem??? És neki sem büdös a szája, vagy rágózik? :D

2012. ápr. 26. 15:46
 27/32 A kérdező kommentje:

Nemírtam hogy szépek elől aztírtam hogy nemsárgák meg barnák de fogak között elég fekete.

A fájdalomcsilapító arra nemjó ami tegnap törtle, a töbi meg nemnagyon szokot fájni. Amúgy azis fekete volt belül ami tegnap letört.

Milyen másra gondolsz? Ez miértnem igényes? Csak nem érdekel ennyi.

Neméreztem még hogy anyámnak büdös lene.

2012. ápr. 26. 15:59
 28/32 anonim ***** válasza:

Miért nem igényes?? Ember, le vannak törve a fogaid, lepedékesek, lyukasak, feketék, még elől is! Ez szerinted mi, ha nem igénytelenség? Undorító, ha valaki ennyire nem törődik magával, máshol sem érdekel a tisztaság?

De igazad van, véletlenül se menj fogorvoshoz, hadd gyulladjon be az egész arcod. Egész jó úton haladsz efelé, ha a fájdalomcsillapító se hat, de biztos élvezni fogod, ahogy folyik a genny belőle.

Csak sajnálni tudlak, hogy a szüleid nem képesek szólni, hogy foglalkozz a fogaid állapotával, de még a tanáraid vagy valaki más felnőtt sem.

2012. ápr. 26. 16:37
 29/32 A kérdező kommentje:
Pedig igényes vagyok és tiszta...
2012. ápr. 26. 16:50
 30/32 anonim ***** válasza:

Kár a szót egy ilyen idiótára pazarolni...

Majd rájön, hogy el kellett volna menni a fogorvoshoz.

Hidd el, van az a fájdalom, amikor azt mondod, hogy inkább nyúljon a szádba a doki, csak szűnjön már meg.

Ja, szólj anyádnak, hogy kezdjen el gyűjteni a protkódra, mert kb. 1 milla lesz.

2012. ápr. 26. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!