Tapasztalatokat szeretnék kérni a Szentkirályi utcai fogászatról? Felnőtt fogszabályozásról lenne szó? árak? Orvos?
köszönöm a válaszod.
ma betelefonáltam, felnőtt fogszabályozással nem foglalkoznak.
Kedves Utolsó!
Semmi bajom a gyakorlóklinikákkal és az orvostanoncokkal. Az én esetemben a vezető orvos volt nagyon bunkó. Nekem tejfogat húztak (29 éves létemre), ez kuriózum volt, úgy tűnt. Belém vágta az érzéstelenítőt, otthagyott. Persze előtte, utána 10-en voltak az arcomban (fényképezőgéppel is), hogy megnézzék, mi a helyzet a tejfoggal :). Majd foghúzás (tépés!) után percekig köbe állva nézegették a fogam, én meg szépen vérző arccal vártam türelmesen, hogy hátha valakinek eszébe jut egy vattaszerű akármit betenni a sebhez. Nemtörődömséget éreztem. Az injekció beadása és a foghúzás is borzalmas volt, annak ellenére, hogy volt alkalmam a fájdalomküszöbömet magasra tornázni.
Tehát nekem csak szimplán nem volt szerencsém az orvossal. Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!