Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nem lehet enni híddal a szánkban?

Nem lehet enni híddal a szánkban?

Figyelt kérdés
Elveszítettem az alsó fogsorom 11/12 évesen, úgy néz ki a hátsó van meg és az első közte pedig 3 hiányzik mind a két oldalon. Jelenleg 23 évesen tudtam megcsináltatni. Ma rakták be a bal oldalamra a hidat. Egy ismerősöm közölte velem, ezzel nem ehetek se ezt se azt, annyi dolgot felsorolt, majdnem rosszul lettem. Nem csináltatom meg a jobb oldalon, ha ez valóban így van. Ha van olyan akinek mindkét oldalon híd van leírná, hogy megy az evészet?
2012. ápr. 19. 20:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát igen, csak én még elég soká tudom sajnos pótoltatni, mert még tanulok munka meg sehol sincs. Sajnos ez van. Nem tudod véletlenül ha akarok egy fogat előre az mennyibe kerülne mert elől hiányzik az egyik szemfogam, csiszolással felrakják a két fog mellé rögzítik azt tudom.
2012. ápr. 28. 11:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Szinte biztos, hogy ezt fogorvosa válogatja. Nekem csak a bal oldalon a 3 fog meg a két lecsiszolt amire korona került volt összesen 80 ezer Ft.
2012. ápr. 29. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!