Van egy rés a szájpadlásomon. Normális? Lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
Még kb 6 évesen egyszer bevertem a fejem az asztal sarkába úgy, hogy megrepedhetett a szájpadlásom, mert vérzett. Elmentünk orvoshoz, ott azt mondták, begyógyul. Azóta eltelt 10 év, és a rés még mindig ott van. Nem látszik, nem is érzem, de pl ha vákuumot csinálok a számban (nem tudom jobban megfogalmazni :) ) akkor érződik, hogy jön a levegő a résből. Most akkor egész életemben lesz egy rés a szájpadlásomon? Lehet ebből később problémám?2012. ápr. 14. 12:00
1/7 anonim válasza:
Megmutathatnád a fül-orr gégésznek :S
2/7 anonim válasza:
Nagyot üthettél a fejeden, ha elrepedt a szájpadlásod! Nem attól van ez az érzés. Menj el fül-orr-gégészhez, hogy megmondja mi a baj.
3/7 anonim válasza:
Tényleg elég elképzelhetetlen, hogy úgy üsd be, hogy lyuk legyen a szájpadlásodon.
Nem születtél esetleg pici farkastorokkal?
4/7 A kérdező kommentje:
Szavak helyett egy kép:
A kijelölt részben van a rés. Nem vészes, mondom, nyelvvel nem is érzem, meg pl levegőt se tudok belefújni, csak érzem, hogy kifele tudok szívni, és van, hogy valami fura ízű folyadék is jön. Régebben ritkán fordult elő, hogy éreztem ezt a jelenséget, modjuk havonta egyszer-kétszer, most már viszont naponta, ezért is tettem fel a kérdést, hogy a jövőben nem lesz-e vele baj. De szerintem felkeresek egy fül-orr-gégészt, ahogy ezt tanácsoltátok is.
2012. ápr. 18. 18:01
5/7 A kérdező kommentje:
Ja, és a képen az nem maga a rés, hanem egy kis kitüremkedés, ahol valószínűleg van a rés.
2012. ápr. 18. 18:02
6/7 anonim válasza:
elég kicsi és szűk az a rés. nedves környezet, az emberi száj tele van bacikkal... könnyen begyulladhat, sztem lehet még belőle bajod. tényleg menj el
7/7 A kérdező kommentje:
Te jó ég, ebbe nem is gondoltam bele...
Kész, mindjárt kérek időpontot. Köszönöm mindenkinek a választ!
2012. máj. 7. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!