Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Honnan számít "rendes" fogszab...

Honnan számít "rendes" fogszabályozásnak?

Figyelt kérdés
Szóval.. 2011 október 25.-én megkaptam a fogívtágítót, rajtam volt Január 3.-áig amikor is megkaptam a felső fogszabályozót! A kérdésem az lenne, hogy már októberben elkezdődött a fogszabályozásom vagy csak január 3.-án? Honnan számolja az orvos?
2012. ápr. 14. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem mondta hogy mikor fogja levenni? Am. ennyi idő után beálltak már a helyükre a fogaid?
2012. ápr. 14. 11:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem mondta! :/ Nagyjából már igen de azért még nem tökéletes! :) De szerintem ha fél év alatt ennyit javult nagy az esélye, hogy októberbe leveszi mert körülbelül a 70-70-75%-a már jó! :D
2012. ápr. 15. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Küldesz képet róla hogy milyen volt és milyen most?
2012. ápr. 15. 14:34
 4/6 A kérdező kommentje:

az első képet nagyon rossz telóval csináltam de azért nagyjából elmegy 18 karikás!!! :D [link]

[link]

2012. ápr. 16. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak ott felül bal oldalon volt szabálytalan?
2012. ápr. 16. 22:40
 6/6 A kérdező kommentje:
nem még alul is egymásra vannak csúszva, meg a két első fogam is befele dőlt, szűk volt a fogívem és mély harapásom van.. :) csupán ennyi :)
2012. ápr. 17. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!