Fogszabályozás 22 évesen. Mennyibe kerül? Nem gáz ennyi idősen? Más is van aki 20 éven túl rakatta fel?
én 23 évesen kaptam, 3 évig hordtam.
az elején furcsa volt, de néhány hét alatt meg lehet szokni, észre sem veszed h fenn van, csak amikor kezelésekre mész.
az elején ciki volt, de aztán természetes,
végül az volt a furcsa h már nincs ott.
most viszont gyönyörű a mosolyom! :-) a fogsorom nem táncol
bátran vágj bele
Nem gáz sőt, azt jelenti, hogy törődsz azzal, milyen a mosolyod.
Az árakra a neten keress rá, vagy érdeklődj a rendelőben, általában ívenként van megadva, 90ezertől határ a csillagos ég, annyi fajta van, de láttam olyat, hogy ugyan azt a készüléket egyik helyen 140ért másik helyen 300ért rakják fel. Aztán valaki ingyen, valaki 3000 ért valaki meg 15 000 ért csinálj egy szimpla kezelési tervet. Nagyon változó.
nekem 9éves koromtól volt 17éves koromig:D mindenféle fogszabályzó:) már akkor is volt rögzített, de nyugodj meg mostmár sokkal jobb fajták félék vannak.. és egyáltalán nem gáz:P én néha örültem is hogy van..de azért a 8év sok volt:OO
drágaa viszont eléégé, akkor kb 20-30ezer forint volt..de most már biztos sokkal több..
és nem gáz de csináltasd meg a fogaidat ha ferdék és meglátod utána milyen szép lesz:)
19/L
SZia!
Nekem is van egy ismerősöm, akinek van fogszabályzója felnőttként, igazi csinibaba típus, fontos neki a külcsín, de sosem mutatja, hogy zavarná őt, a fogszabi. Bátran mosolyog, tök természetesnek tűnik, hogy rajta van. NEM CIKI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!