El fog múlni a fájdalom?
Figyelt kérdés
Tegnap rakták fel a fogszabályzómat a felső fogsoromra(mert csak azon lesz).Elöször kicsit furcsa volt,de megszokható. Mikorra hazaértünk már elkezdtek fájni a fogaim,de csak azok a fogak amin a fogszabályzó van,nem mondom hogy nagyonnagyon fáj de nagyon zavaró. ma felébredek és ma se csillapodik a fájdalom.amikor eszek szintén igy van. Mit tehetek ellene?És miért van ez?2012. ápr. 13. 09:57
1/2 anonim válasza:
Ahogy a fogszabályozó mozgatja a fogaidat, attól fájnak. Vegyél be fájdalom csillapítót. Későbbiekben szűnni fog ez a fajta fájdalom. Kitartás!
2/2 anonim válasza:
Megerősíthetem, tényleg szűnni fog... nekem az első 3 nap volt pokol, se enni, se inni nem tudtam, azt hittem megőrülok. Mivel egy pénteki napon tették fel, amúgy sem tudtam mit csinálni hétfőig. Vasárnap már tudtam, hogy felhívom az orvost és megmondom neki, hogy ennyi volt, kész, vegye le. Aztán hétfőn egyszercsak nem fájt többet és utána sem soha, még akkor sem, amikor meghúzták.
Szóval kitartást! :) Jobb lesz és a végeredmény egy szép fogsor. Megéri a kínlódást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!