Ha sárga a fog attól lehet több baja?
Direkt nem a dohányzáshoz írtam, mert nem akarom hogy oltsanak amiatt hogy cigizem.
Kb. 3 éve cigizek, már napi 3-4 doboznál járok és ezt a fogaim sínylették meg mert eléggé elsárgultak. Okozhat bármi más bajt a látványon kívül hogy sárgák? Van valami házi praktika a fehérítésre? Fogorvos tudja ebben az esetben fehéríteni, vagy ahhoz le kéne szoknom? Vagy ha leszoknék akkor kifehéredne magától?
Okozhat bármi más bajt a látványon kívül hogy sárgák? - Nem, viszont a dohányzás nagyon sok vitamin felszívódását gátolja, pl a C-vitaminét is, ami a fogínysorvadás egyik oka lehet.
Van valami házi praktika a fehérítésre? - Látványos eredményt csak fogorvos tud elérni. A Dentomin fogpor valamennyit javít a helyzeten, de csodát nem tesz és folyamatosan nem ajánlják a használatát.
Fogorvos tudja ebben az esetben fehéríteni, vagy ahhoz le kéne szoknom? - Tudja fehéríteni, de ameddig dohányzol újra és újra el fog színeződni.
Vagy ha leszoknék akkor kifehéredne magától? - Kifehéredni nem fog, illetve hosszú idő után talán fehérítős fogkrémmel és jó fogmosási technikával valamennyit világosodik.
nem muszáj fehéríteni, elég políroztatni, és akkor visszakapod az eredeti színt, jóval olcsóbb is, leszedi a kávé, cigi, tea színezéket, sok árnyalattal világosít.
amúgy én is szeretek dohányozni, nade napi 3-4 doboz? hogy bírod? a pénztárcád, a tüdőd? napi 1 doboz is sok - legalábbis én így érzem - pedig már 6 éve dohányzom.
Köszönöm a válaszokat.
Azért érdeklődtem mert az iskolaorvos nem csinál semmit szülői engedély nélkül, anyám meg nem akarja engedni a fehérítést, pedig lenne rá pénz, azt mondta hogy szokjak le a cigiről. Bírom a 4 dobozt simán, igaz néha köhögök, de belefér. Igazából akkor őrülök meg ha nincs cigi a számban.
Mondtam hogy nem kioktatást kérek a cigiről. Igen tanuló vagyok és 4 dobozzal szívok naponta? Neked baj? Nem... Akkor?
És hogy még jobban adjak neki, 15 éves vagyok és lány! Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!