Hogy marad fenn az éjszaki fogszabályozó a fogakon?
Figyelt kérdés
Hamarosan leveszik az állandó fogszabályozóm, utána éjszakait kapok, de el nem tudom képzelni, hogy hogy fognak fennmaradni a fogaimon. Valaki elmagyarázná? :)2009. jún. 18. 11:11
1/3 A kérdező kommentje:
éjszakai
2009. jún. 18. 11:17
2/3 anonim válasza:
rápattan a fogaidra és mintegy befeszül ott. majd ha megkapod érteni fogod és meglátod hogy nincs benne semmi meglepő. Persze eleinte amíg még nem szoktad meg éjszaka néha kiveszed magadnak álmodban :D Velem is előfordult h reggel arra ébredtem h éjszaka betettem de nincs fenn, aztán valahogy az ágyban kallódott mellettem. Erre mondják azt h eleinte egy cérnával kösd hozzá a ruhádhoz, (de sztem ez hülyeség, nem olyan nagy az ágy h ne lehssen megtlálni ha kiesik, meg nem is olyan pici h elvesszen). Szóval no para, jo az éjszakai fogszabályzó!
3/3 anonim válasza:
Nekem nem rég óta van, de nekem nem esik ki..én éjjel nappal horodm, mert nekem elég volt a kivehetős ffajta, éjszaka nem zavar, egyáltalán nem érzem, csa kreggel jut eszembe, hogy a számban van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!