Kivehető éjjeli fogszabályzót szeretnék. Azt csak akkor adnak ha előtt volt fix vagy úgy is lehet hogy semmilyen előzmény nélkül kivehető éjjeli fogszabályzót kérek?
Figyelt kérdés
És ha van ilyen akkor körülbelül mennyibe kerül?!
Ha lehet akkor értelmes válaszokat írjatok :) Köszi
2012. ápr. 9. 20:50
1/7 anonim válasza:
Egy barátnőmnek nem volt fix csak kivehető. Szóval megoldható, de ez attól függ, hogy milyen állapotban vannak a fogaid. :)
2/7 anonim válasza:
Elmész fogdokihoz, és ő majd megállapítja, kell-e. Ha kell, és 18 alatt vagy, ingyenes, afelett már fizetni kell érte nem tudom mennyit.
Amúgy jó dolog, nekem sokat segített, bár sokszor kiszedtem olyan hajnali három körül, mert arra keltem, h iszonyúan fájt az egyik fogam tőle.
3/7 anonim válasza:
Többnyire ez úgy szokott lenni hogy először csak éjszakai van, és csak utána állandó.Meg attól is függ hogy van-e még tejfogad.
4/7 anonim válasza:
Ja! És elég drágák nekem most még csak éjszakai van de már várólistán vagyok, és 50 000 alatt nem rakják fel, az állandó 100 000 (szegeden).
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat ! :)
2012. ápr. 11. 18:12
6/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta a fogszabisom,mert én is csak éjszakait akartam,hogy ő szívesen megcsinálja nekem,de arra számítsak,hogy kb. felesleges pénzkidobás lenne csak mert szinte semmit se segítene,max ilyen 12-13éves korban.Ha tényleg változást szeretnél,akkor rögzített fogszabi.Hidd el,megéri:)
7/7 A kérdező kommentje:
Hát jóó :)
Köszi az infót!!:)
2012. ápr. 19. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!