Vettem paradontax fogkrémet, és corsodyl öblögetőt, még sem javul. Miért?
Figyelt kérdés
ínysorvadásom van. Az ínyem színe szebb, és nem is annyira gyulladt, de az alsó fogaim elöl, még mindig mozognak... Miért?2012. ápr. 9. 14:23
1/3 anonim válasza:
mert semmilyen fogkrém nem növeszti vissza az ínyedet, csak megelőzi a további romlást...menj fogorvoshoz!
2/3 anonim válasza:
Nekem is nagyon be van gyulladva az ínyem :( Nekem Gengigelt ajánlott a fogorvosom! Spray-s változatot vettem,jó drága volt..3800 ft! Én ugyanúgy paradontaxot és corsodylt használok,nekem sem javult,bár nekem nem mozog (még) a fogam,de elég régen be van gyulladva már,félek is!!!!
Nekem 3 hetente szedték a fogkövemet is,ma mégis azt mondta már megint van.... :((( Azt mondta ilyen gyakran nem is szokott vissza nőni! Pedig mosok fogat,a kis közöket is tisztítom,öblögetek,mégis mindig az ínyemmel kínlódok!Valahogy azt érzem semmi sem segít :(Pedig fiatal vagyok, 28 éves! Nekem már annyira elegem van!
3/3 anonim válasza:
2-es azóta helyrejött valahogy az ínyed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!