10. kerület, egészségházban a fogorvos ingyenes ha a tartózkodási hely 10. ker lakcímkártyán? Ha nem akkor kb. mennyibe kerül a fogtömés?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 13:39
11/11 anonim válasza:
Én is keresek mostanában fogorvost, viszont a magánrendelők meglehetősen drágán csinálnak mindent, egy tömés 15-20 ezer. Viszont adnak rá garanciát. Plusz eddig mindenki óva intett a szakrendelői fogorvosoktól, sőt még a házi orvosom is, amikor rákérdeztem. Én is 10. ker.-ben lakom, akkor kipróbálom én is ha azt mondjátok jó. Csak simán be kell jelentkezni az információs pulthoz és időpontot kell kérni vagy hogyan? Esetleg az is volna még fontos, mennyivel szokás ilyenkor "megköszönni" a munkát, több alkalomra lenne szükségem, így szeretném ha jó hangulat lenne köztünk, miközben az agyam közelében turkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!