Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » SŰRGŐS! Hogy tűntethetem el a...

Krisztacicc kérdése:

SŰRGŐS! Hogy tűntethetem el a herpeszem holnapra?

Figyelt kérdés
Holnap találkozok a barátommal, nem régóta vagyunk együtt és félek, hogy mit fog mondani... SEGÍTSÉÉÉG! :$
2012. ápr. 5. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt sajnos nem fogod egy nap alatt eltüntetni. De vehetsz rá herpesz tapaszt, ami egy kicsit fedi és rá tudsz sminkelni.

Nekem is sűrűn szokott lenni, de az ég világon semmi nem jó rá. A Zovirax és a tapasz annyit segít, hogy gyorsabban gyógyul.

A barátod meg ha ennyitől megundorodik tőled, akkor ne számíts utána se túl sok jóra. Jobb ha az elején kiderül az ilyesmi.

2012. ápr. 5. 11:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2012. ápr. 5. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:
szia! nagyon sokszor a zoviraxot vettem, mert azt reklámozzák agyba-főbe, meg drága. de csalóka, a minőség nem egyenesen arányos az árral. a patikus megsúgta, hogy richtofit-et kell venni, a zoriraxot ropagandálni fizetett dolguk. kipróbáltam a richtofitet, és jó. persze csak akkor, ha azonnal kened :( ha már kijött, akkor sajnos nem fog 1 nap alatt elmúlni.
2012. ápr. 5. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!