Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzó kellene, de nem...

Fogszabályzó kellene, de nem bírom rászánni magamat. Mi lenne a legjobb számomra?

Figyelt kérdés
Eléggé kuszán állnak a fogaim, állandó fogszabályzó kellene. De mivel most fogok középiskolába menni, félek, hogy így nem lesznek barátaim a kinézetem miatt. Meg a foghúzástól is nagyon félek. Nagyon fáj amikor kihúzzák a csontfogat?? A szüleim mindig mondják, hogy inkább most kéne ezen túl lenni, mert aztán felnőttkorban már nem lehet és hogy aztán meg fogom bánni. Csak az a baj h most se vagyok valami túl szép, a fiúk rám se néznek szóval a fogszabályzóval még rosszabb lenne.
2009. jún. 16. 17:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ahova én járok középsuliba ott kifejezettem divat a fogszabályzó :))

A legmenőbb gyerekeknek is van :))

Ha van rá lehetőség mindenképp csináltasd meg, lehet hogy fájni fog, de miután leveszik, örülni fogsz hogy megcsináltattad.

2009. jún. 17. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!