Mennyibe kerül a Szentkirályiba kb. a fogpótlás? Tapasztalatok?
9-10e ha jól tudom.
Azt tudom hogy a tesóm összesen 39e Ft-ot fizetet, viszont neki volt ideiglenes híd is fent, illetve nem tudom hogy 3 vagy 4 fog volt.
Persze!Mégpedig azért mert a tb nem támogatja a fogpótlást, így azt az sztk fogorvos is mint magán vállalkozó csinálja, így annyit kér a fogpótlás munkadíjáért amennyit akar (ezt az sztk fogorvosom mondta épp múlthéten amikor meséltem neki hogy Pesten egy sztk fogorvos 300e-ért csinál kivehető fogsort, amit pl ő 80e ért csinál, erre mondta hogy a pótlásért annyit kérhetnek el amennyit akarnak, nincs szabályozva).
Viszont a szentkirályiba medikusok végzik a fog előkészítését illetve felrakását, persze szakorvosok felügyelete mellet, így csak a technikusi díjat kell fizetni.
Ettől ne ijedj meg hogy medikusok végzik a munkát, mert a tesóm azt mondta hogy sokkal finomabban, precízebben dolgoznak, egyrészt mert még jobban oda figyelnek, másrészt pedig ők még nem úgy állnak hozzá mint a 20 éve praktizáló "rosszabbik" orvosok hogy "jaj már megint egy fúrás, legyek rajta túl mert unom és vár a sorozatom" :)
köszi a választ!
A héten megyek,kíváncsi vagyok mi lesz.
Szia!
Voltál már? mi a véleményed, mennit kellett várni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!