Mikortol nem elég egy sima fehér tömés?
Igen elfogok menni, ma hívom fel őket, de elötte kihuzatom az alsó 4es kisörlöm, mert piszokmód fáj.
Gyökérhártyát látni birom tükörből? Mármint otthon megbirom nézni, hogy elérte-e?
Ha jót akarsz ne húzasd ki.Nem tudom milyen fogorvosod, de ha normális akkor nem is húzza ki, hanem előtte megnézni.
2 mostani tapasztalat miatt is mondom.
Az egyik hogy én most voltam fogorvosnál, mert fájt a fogam, a régi körzetink ha fájt a fogam azonnal szó nélkül húzta, most is erre számítottam.
Na a mostani doktornőnek esze ágába sem volt kihúzni, megfúrta, megröngenezte hogy van-e rajta tályog, mivel nem volt tett bele antibiotikumot és csappal feltudja építeni úgy hogy a szomszédos 2 fogat nem kell tönkre tenni.Ha húzza akkor két lehetőség van vagy implantátum, ami nem kis pénz, vagy híd, de azzal a szomszédos 2 jó fogat is tönkre teszi.
A másik, ismerősömnek vaktában húzgálta a fájó fogakat a fogorvos, neki már híd sem lehet mert nincs annyi foga, ki kell húzni az összeset és kivehető lesz neki 30 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!