Az egyik fogam érzékeny mikor szívom be a levegőt. Lehet lyukas?
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 14:10
1/8 anonim válasza:
Minden valószínűség szerint, de ha nem látsz rajta lyukat, akkor felhúzódhatott az ínyszél is, és a zománc nem takarja a fogadat, az lehet még levegőre érzékeny.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Még nem volt lyukas fogam soha. Ilyen fehér valamit látok az aljánál
2012. márc. 22. 14:15
3/8 anonim válasza:
Ha fehérnek látod, abból majd csak később lesz lyuk.Az ínyszélnél érzed, hogy érzékeny?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem. Fent érzem.
2012. márc. 22. 14:20
5/8 A kérdező kommentje:
Illetve közép tájon
2012. márc. 22. 14:22
6/8 anonim válasza:
Akkor az is lehet, hogy olyan helyen van a lyuk, pl. a két fog között, hogy nem látod. Menj el fogorvoshoz.
7/8 A kérdező kommentje:
Amennyiben ez az érzékenység esetleg elmulna, akkor is érdemes fogorvoshoz fordulnom igaz?
2012. márc. 22. 14:46
8/8 anonim válasza:
Az érzékenység gyulladást jelent. Hogy lyuk miatt van-e, az mindegy. Nekem mikor lyukas volt, csak a végén gyulladt be. Addig minden érintésre, mozgásra fájt, ha véletlen ráharaptam meg akár még másnap reggel is, de hidegre meg melegre egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!